Un arădean a vândut un dulap vechi în care erau ascunși aproape 100.000 de euro, bani de care nu avea habar!

Un arădean a vândut un dulap second-hand fără să știe că în el era ascunsă o sumă considerabilă de bani: 95.000 de euro!

Timișeanul Samuel Stănici a cumpărat dulapul de la o persoană din Arad, prin intermediul unui site de vânzări. Nu a văzut cutia metalică în care se aflau banii, însă aceasta a fost găsită de copiii lui Samuel, care se jucau la dulap. „A fost un şoc mare. Când am văzut prima dată situaţia, nu ştiam ce se întâmplă. Prima dată am crezut că nu e real. După 10 minute mă întrebam dacă e realitate ce se întâmplă. Nu a fost uşor. Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă. Bine că am avut soţia şi am mai povestit cu ea. A fost foarte greu. Aveam impresia că m-a pus cineva la probă, că vine o mafie la mine. Nu mai ştiam cum să o scot la capăt“, povesteşte Samuel Stănici pentru adevarul.ro.

Acesta a venit în județul Arad, în localitatea din care a aflat că este cel ce i-a vândut mobila. A aflat că arădeanul moștenise casa de la tatăl său și că voia să o renoveze total, așa că a vândut mobila veche, fără să știe că în ea era ascunsă o mică comoară.

Timișeanul care s-a trezit cu suma de 95.000 de euro a decis să îi înapoieze banii deținătorului de drept și a fost recompensat cu 10% din sumă, adică 9.500 de euro.

Contactat de „Adevărul“, proprietarul mobilei şi al banilor, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, a declarat că nu ştia de cei 95.000 de euro deţinuţi de tatăl său. Bărbatul l-a recompensat pe Samuel cu suma de 9.500 de euro a declarat că a fost profund impresionat de gestul tânărului. „A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni“, a declarat bărbatul din Arad.

Foto: adevarul.ro

Adauga comentariu