Un arădean și o afacere cu un bar mobil. Oferă plăceri „amețitoare” și răcoritoare participanților la evenimente

Csaba Deak are 35 de ani este din Arad și a reuțit să își îndeplinească un vis și anume de a avea propria afacere. Este una solicitantă, deoarece se stă mult în picioare, clienții pot fi uneori capricioși și cu tot felul de pretenții, dar el îndrăgește ceea ce a ales să facă. În urmă cu un an a reușit să pună pe picoare o afacere  „amețitoare” și anume un bar mobil cu care se prezintă la petreceri și diferite eveniemnte pentru a oferi participanților cocktailuri și nu numai. Așa a luat ființă Liquid Events. 

„Avem afacerea de aproximativ de un an. Ideea a fost mai demult, dar nu am reușit să o punem în practică. Într-un final am reușit. Suntem pretudindeni, chefuri, petreceri. Este un bar mobil. Eu am lucrat înainte timp de 12 ani ca și barman”, spune  Csaba Deak. 

Cea mai solicitată băutură, mai ales pe timpul verii este Mojito, care se face cu mult  rom, multă mentă și puțină apă minerală. 

Astfel,  Deak Csaba alături de alt tânăr pot fi găsiți la diferite petreceri în aer liber sau în săli. Prețurile pleacă de la  doi euro de persoană participantă și cresc în funcție de dorințele celui care organizează petrecerea.  

Adauga comentariu