Un arădean și-a găsit sfârșitul în locuința de la demisol. A ars de viu după ce a folosit combustibil ușor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în această noapte, în urma unui incendiu izbucnit la o locuință situată la demisolul unei clădiri din municipiul Arad, Strada Alexandru Gavra.

Alarma s-a dat în jurul orei 23:45 iar la locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură.

Victima a fost găsită decedată în locuința.

Restul persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit și baia, pe o suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanțe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului.

In speță, proprietarul a folosit combustibil ușor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Adauga comentariu