Un arădean a primit titlu de „cel mai carismatic trainer al României”

Hairstylistul arădean Cătălin Brie, este trainer al Academiei Elit Art Stil din București, academie care a împlinit 5 ani de activitate.  Cu această ocazie a fost premiat cu titlul de „cel mai carismatic trainer al României”.

Cătălin a declarat că totul i se datorează unei doamne care a crezut în el.

„În urmă cu mulți ani, am întâlnit o doamnă, care mi-a transmis o energie foarte puternică și plină de pozitivitate. Atunci nu credeam că această doamna îmi va oferi ocazia să o cunosc, dar cum UNIVERSUL lucrează cu și prin oameni s-a întâmplat acest lucru.

Am ajuns să o cunosc cu adevărat pe doamna Liuba Trofaniuc care este fondatorul academiei ELIT ART STIL, omul care mi-a deschis universul spre coafură și care mi-a întins mâna pentru a urma drumul spre “cheia succesului”. Am devenit trainer la Academia ELIT ART STIL, alături de încă două colege Veronica Nistor și Adriana Dobre.

Fiecare moment alături de ea, a fost, este și va fi special pentru că mereu a știut să ofere dragoste, pasiune și iubire.

La împlinirea a 5 ani de activitate în cadrul Academiei ELIT ART STIL îi doresc să aibă parte de cât mai multe realizări, succes și împliniri, dar în același timp îmi doresc să cresc împreună cu ea în această meserie. Mereu pentru mine a fost și este un exemplu de urmat”, a declarat Cătălin Brie.

Adauga comentariu