Un arădean face des scandal în casă, dar polițiștii nu prea au ce să-i facă decât să-l care cu mașina din centrul orașului până la Psihiatrie!

Un arădean în vârstă de 40 de ani, care locuiește împreună cu concubina lui într-un imobil din piața „Avram Iancu”, este abonat la scandal. De câte ori se îmbată își aduce aminte de fel de fel de escapade din trecutul iubitei, așa că începe tărăboiul. Mobilier distrus, urlete, uneori bătăi. E rețeta pe care o aplică bărbatul, fie că bea împreună cu iubita, fie cu prietenii.

În trecut a avut și câteva ordine de restricție, însă mai nou concubina lui nu mai depune plângeri. Ultima acțiune a fost marți după-amiaza. Urlete, poliție, cătușe și psihiatrie a fost harta evenimentelor.

Polițiștii au fost sesizați de vecinii cuplului, care au auzit urlete și bubuituri. Sosirea oamenilor legii nu l-a impresionat pe scandalagiul aflat sub influența băuturilor alcoolice, așa că a fost încătușat și băgat în mașină. 

Cum iubita acestuia, femeia care de altfel a fost vicitmă în repetate rânduri, nu a dorit să depună vreo plângere, bărbatul a fost doar amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și apoi a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județan Arad. Azi va ieși, iar într-o zi o va lua de la capăt.

Adauga comentariu