Un arădean ce deține o firmă de construcții în Franța vrea să angajeze pensionari pentru a le oferi o șansă

Un arădean care este stabilit în Franța de peste 20 de ani și care are acum o firmă de construcții dorește să angajeze persoane din orașul de pe Mureș. Acesta vrea să le întindă o mână de ajutor și persoanelor mai învârstă și apte de muncă, nu neaparat tinerilor.

„Mă adresez și persoanelor de 50, 60 de ani care încă au putere de muncă și își doresc un venit. Angajăm muncitori calificați și necalificați-manipulanti pentru demolare și amenajari interioare în Franța. Activitatea constă în ajutor pentru personal calificat cu posibilitate de evoluție în domeniile urmatoare: demolare și finisaje interioare – glet, rigips, zugrăvit, gresie, faianța, parchet”, ne declară Florin. 

Cerințele arădeanului sunt ca persoanele doritoare să fie apte medical, fără antecedente penale. Puțină experiență în amenajari interioare. Calificarea nu este obligatorie, însă experiența are prioritate. Cei care doresc trebuie să aibă disponibilitate pe termen lung. Minimum o luna de zile.

„Ofer contract pe perioada de la o lună până la nedeterminat. Salariu lunar net de 1200 euro pentru 40 de ore lucrate săptămânal. Transportul internațional, casare, masa și îngrijire asigurată cu condiții”, mai completează arădeanul.

Cei care doresc să se angajeze pot accesa linkul următor: http://cbeconsulting.net/angajam-muncitori-calificatii-necalificatii-in-franta/

Adauga comentariu