Un afacerist arădean susţine că fiica lui Gheorghe Dincă s-a oferit să le facă rost de fete unor italieni. Aceştia sunt dispuşi să depună mărturie

Un om de afaceri arădean susţine că fiica criminalului din Caracal, le-a promis unor afacerişti italieni că le face rost de fete. Afeceristul Nicolae Cilan spune că a cunoscut-o pe Daniela prin intermediul unui afacerist italian, în Italia.

„Mai departe, eu am început să cumpăr terenuri pentru domnul Albiero. Plăţile spre România erau făcute de către Lovo Andrea Albiero, nepotul domnului Albiero. În tot acest timp, Albiero îi dădea bani mulţi Danielei, care plătea diverse afaceri cash. Era singura în care avea încredere, tot timpul era după el când era în România. El o ducea, el o aducea. Nu lăsa pe nimeni să o ducă sau să o aducă. Nu ştiu cu ce l-a avut la mână”, spune Nicolae Cilan pentru adevarul.ro.

 Omul de afaceri arădean a declarat aceleiaşi punblicaţii că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad. Nicolae Cilan susţine că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru adevărul.ro.

Deocamdată, Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, păstrează tăcerea.

Adauga comentariu