Un accident şi două incendii, în primele ore ale noului an

Două incendii şi un accident au ţinut pompierii şi poliţiştii în priză în primele ore ale lui 2019. Accidentul a ajut loc în jurul orei 02.20. 

„Un tânăr de 22 ani din Mandruloc, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, la pătrunderea pe DN7, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcţia Arad spre Lipova de un tânăr de 22 ani, din Covăsânţ, intrând  in coliziune cu acesta. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoara a conducătorului auto din Mândruloc și a doi tineri, de 17 și 18 ani, pasageri în autoturismul condus regulamentar. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest. Nu au consumat alcool. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracşiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu.

De asemenea, în jurului orei 03:30, Detaşamentul de pompieri Ineu a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci subofițeri pentru stingerea unui incendiu la un autoturism pe DJ 793 la ieșirea din localitatea Cermei spre localitatea Șepreuș. La fata locului s-a constatat că este vorba despre un Renault Clio care era intrat în copac și ardea fără persoane înăuntru.
Reprezentanţii ISU Arad mai spun că în jurul orei 12:00 a fost anunțat un incendiu la o casă particulara în Satul Cuvin din Comuna Ghioroc. 

„S-a deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad 2 Autospeciale de Stingere ce Apă și Spuma și 1 Ambulanţă SMURD, în coopearare cu SVSU Ghioroc și SVSU Covăsânț. La momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil, s-a limitat propagarea acestuia și se continuă acțiunea de stingere”, au declarat reprezentanţii ISU  Arad. 

FOTO: Radar Arad 

Adauga comentariu