Ultima discuţie a saxofonistului arădean, mort seara trecută. Cu o zi înainte de a muri a cerut să fie spovedit

Apropiaţii tânărului saxofonist, Raul Martin, mort vineri seara (citeşte aici: A murit saxofonistul arădean Raul Martin! A făcut infarct la doar 26 de ani), nu îşi pot reveni. Ionuţ Hatcu spune că aseară cu doar jumătate de oră înainte să moară au purtat o conversaţie pe reţeaua de socializare Facebook. Ionuţ este din Almaş cântă şi el la saxofon şi au vorbit aseară ultima dată despre muzică. „I-am spus să-mi arate ceva melodie și a zis  să-i scriu, astăzi, la ora 12:00. Din păcate nu a mai apucat”, ne-a declarat Ionuţ, care a trimis şi o parte din ultima lor conversaţie de pe Facebook.

S-a spovedit şi împărtăşit înainte să moară

Durerea este mare mai ales pentru familie, deoarece Raul Martin era o adevărată binecuvântare pentru ei şi nu numai.

Ovidiu Cristian Nuhaiu, verişorul lui, cel care a copilărit alături de el şi-a actualizat profilul de Facebook cu pozele lui Raul şi a scris mesajul: Drum bun, suflet blând!.

„Îl ştiam de când s-a născut. Am copilărit împreună. Eu în anul 2012 m-am operat la ochi şi atunci a venit Raul la mine şi mi-a oferit ajutorul lui. A venit șofer trei luni doar ca să nu fac eu efort. Avea un suflet mare”, a spus Ovidiu Cristian Nuhaiu.

Tot de la el ştim că decesul a avut loc la ora 22:45 şi că „joi seara a cerut să se spovedeasca, iar vineri a dorit cu orice preţ să se împărtășească ca mai apoi spre miezul nopţii să plece printre ingeri”.

 

Adauga comentariu