Tupeu maxim! Două arădence, care s-au răsturnat cu maşina, le-au solicitat pompierilor să tracteze autoturismul până în cel mai apropiat oraş!

Sâmbătă dimineaţa pe drumul judeţean ce leagă Pilu de Socodor a avut loc un accidnet de circulaţie. O maşină a ajuns în şanţul de pe marginea drumului din pricina neadaptării vitezei la condiţiile drumului. În autoturism se aflau două femei. Nu au fost rănite, însă maşina fusese avariată.

Reprezentanţii ISU Arad au mers la faţa locului cu un echipaj de descarcerare şi cu unul de prim-ajutor. Nu a frost necesară intervenţia acestora, însă pompierii au avut parte de o cerere bizară din partea ocupanţilor maşinii: să le tracteze autoturismul până la Chişineu-Criş, oraş situat la câţiva kilometri de locul accidentului.

“ Apelanta a anunțat că mașina este rasturnată și nu poate ieși. Au fost deplasate două echipaje de intervenție, unul descarcerare și unul medical. La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau ieșite din autoturism și solicitau pompierilor tractarea mașinii pana la Chişineu-Criş”, ne povestesc reprezentanţii ISU Arad.

Adauga comentariu