Trustul media Intact reduce temporar salariile cu 20% și suspendă o parte din angajați

Conducerea grupului Intact a hotărât, în perioada crizei cauzate de coronavirus, să reducă salariile din companie cu 20%. Pentru următoarele 30 de zile, angajații companiei vor lua 80% din venitul normal. Mai mult, o parte din angajați vor fi suspendați în această perioadă. Este vorba, în principal, de cei care lucrau la producții care au fost oprite momentan, din rațiuni de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus, scrie paginademedia.ro.

Într-un mesaj către angajați, Mihai Gâdea explică ce se va întâmpla în perioada următoare la Antena 3:

"Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă", spune Mihai Gâdea în mesajul intern. Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum. Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință".

Contactați de paginademedia.ro în legătură cu măsurile luate, oficialii Antena Group au explicat, fără alte detalii, că "aceste măsuri au un caracter temporar și sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor față de telespectatori, de angajați și de partenerii de business."

"Intact Media Group ia măsuri care să asigure respectarea misiunii față de public. Situația generată de epidemia COVID-19 a afectat proiectele in derulare din cadrul Intact Media Group și a impus luarea unor măsuri care să asigure continuitatea activității și respectarea misiunii față de public. Aceste măsuri au un caracter temporar și sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor față de telespectatori, de angajați și de partenerii de business", au declarat reprezentanții Intact.

Adauga comentariu