Trenuleţul turistic a fost pus în circulaţie. Programul pe staţii!

Trenuleţul turistic de agrement din municipiu a fost pus de astăzi în circulaţie. De 1 iunie, acesta va avea un program special.

Spre deosebire de programul specific zilelor de weekend, „trenulețul copiilor“ a fost pus în mișcare începând cu ora 13.00, pe Calea Victoriei, unde va reveni la ora 15.30.

Traseul acestuia:

Ora: 13:00 - Calea Victoriei – Banu Mărăcine

Ora: 13:15 - Piața Caius Iacob  – Str Faurilor (RAR) - Bogdan Voievod – Alexandru cel Bun

Ora: 14:00 - Hatman Arbore (Piața GAI: staționare pentru poze) – Dunării – Grădinarilor – Meșterul Manole – Dâmboviței – Independenței

 Ora: 14:30 -Stația “Piața Bujac”(preluare călători) – Leului – Gloriei – Stația Independenței (debarcare călători) – Dâmboviței – Calea Aurel Vlaicu      

 Ora: 15:30 - Calea Victoriei

În weekend-uri, precum și în zilele de sărbătoare, trenuleţul turistic de agrement va circula în intervalul orar 16:00 -21:00, din oră în oră și în cazul în care condițiile atmosferice o permit, pe următorul traseu:

Parcul Reconcilierii-Teatru–Bd.Revoluţiei–Podgoria–Banu Mărăcine–Piața Spitalului–Podgoria – Bd.Revoluţiei–Teatru – Parcul Reconcilierii.

Staţia de îmbarcare: Parcul Reconcilierii.

Trenulețul turisic a fost adus la Arad în anul 2006, de la Monaco. El are trei vagoane, 72 de locuri și circulă cu 35 de kilometri/oră.

Adauga comentariu