Trei dintre pompierii arădeni care s-au remarcat în anul 2021

În cadrul evaluării activității Detașamentului de Pompieri Arad pe anul 2021 au fost scoți în evidență trei dintre arădeni cu care ne mândrim.

Este vorba despre salvatorul de onoare al județului pe anul 2021 este plt.adj Cristescu Samuel - Detașamentul de Pompieri Arad; Ionuț Olteanu este voluntarul ISU, decorat de președintele României, iar pompierul de Onoare al Județului Arad în anul 2021 este plt.adj Blaj Cătălin - Detașamentul de Pompieri Arad.

Plt.adj Cristescu Samuel - Salvatorul de onoare al județului Arad în anul 2021

„15 ani de intervenții, stingere, descarcerare, inundații și paramedic pe echipajul de terapie intensivă mobilă. Profesionist, serios si inventiv, comandant de echipaj si conducător autospeciale al modulului descarcerare s-a remarcat în mod deosebit în anul 2021 pentru modul în care a coordonat până la sosirea în sprijin a unui echipaj SMURD de la ISU Timiș, modulul descarcerare si paramedicii celor 3 echipaje de prim ajutor la un accident rutier cu 7 victime pe autostradă.  15 ani în care a dat dovadă de curaj și devotament.  Suntem mândri de tine!”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Pasiune fără limite, Ionuț Olteanu

„Este «salvator din pasiune» încă din prima serie de voluntari ai noștri, a participat la intervenții de stingere și alte misiuni alături de profesioniști, a facut-o cu dăruire și pricepere de fiecare dată.

Ionuț Olteanu, voluntar al ISU ARAD, decorat de către Președintele României, domnul Klaus Warner Iohanis. Pasiune, curaj și devotament, suntem mândri de tine”, declară George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Plt.adj Blaj Cătălin - pompierul de onoare al județului Arad în anul 2021

„17 ani de intervenție, șef de tură la Detașamentul de Pompieri Arad, sute de misiuni îndeplinite cu succes.

Subofițerul s-a remarcat și in acest an prin modul în care a executat misiunile dar în mod deosebit pe timpul interventiei de stingere a incendiului la un centru de colectate deșeuri feroase si neferoase, unde a reușit în timp scurt limitarea incendiului și salvarea mai multor construcții.17 ani de curaj și devotament. Suntem mândri de tine!”.

Distincțiile le-au fost înmânate de către inspectorul șef, colonel Cristian Gârbău.

Adauga comentariu