Trei bărbaţi şi o tânără din Arad au fost reţinuţi în urma unui scandal izbucnit în parcarea unui supermarket

Persoanele care au izbucnit un conflict, în urmă cu o săptămână, în parcarea supermaketului Real, au fost reţinute.

Pe data de 21 octombrie patru persoane s-au încăierat, în parcarea supermaketului Real, în urma unor discuții în contradictoriu care au degenerat în agresiune fizică. Mai multe echipaje de Poliție și o ambulanță a Serviciului Județean de ambulanță Arad s-au deplasat atunci la fața locului. Doi copii au ajuns la spital.

Reprezentanţii Poliţiei Arad ne anunţă că în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu privire la evenimentul din data de 21 octombrie, care a avut loc în parcarea unui hipermarket din municipiu, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanța a celor implicați în evenimentul antemenționat. Astfel, trei bărbați și o tânăra au fost reținuți de polițiști, urmând ca la expirarea duratei măsurii, sub coordonarea procurorului de caz, sa fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat inspector principal de poliţie Lorena Radu.

Se continua cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Adauga comentariu