Trei ani de la moartea Regelui Mihai I. Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se află la Săvârșin!

Reprezentanţii Familiei Regale anunţă că sâmbătă, 5 decembrie 2020, se împlinesc trei ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I.

„Familia Regală și-ar fi dorit să-l pomenească pe Regele Mihai la mormântul din Necropola Regală de la Curtea de Argeș. Din păcate, în împrejurările actuale, parastasul la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, în prezența Familiei Regale, nu va avea loc.

În aceste momente îngrijorătoare pentru noi toți, avem nevoie să dăm dovadăde grijă față de semenii noștri. Deși suntem tulburați după aproape un an de la declanșarea pandemiei, trebuie să fim responsabili și să continuăm să respectăm regulile autorităților pentru a avea sărbători de Crăciun mai sigure și liniștite. Cu calm și rațiune, putem dovedi că suntem o forță capabilă să învingă!

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se află la Săvârșin în această perioadă și vor participa, în Satul Regal, la un parastas închinat Regelui Mihai, sâmbătă, 5 decembrie, la ora 12. Slujba de pomenire va fi oficiată în aer liber, la Castelul de la Săvârșin, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Călin Mădăluță, fără prezența publicului”, spun reprezentanţii Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Adauga comentariu