Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula în Arad începând din ajunul zilei de Sfântul Nicolae

Compania deTransport Public (CTP) Arad repune în circulație tramvaiul lui Moș Crăciun. An de an, acest mijloc de transport reprezintă una dintre bucuriile celor mici, care abia așteaptă să dea o tură de oraș într-un mijloc de transport pe gustul lor.

„Începând cu data de 05.12.2018, Compania de Transport Public, pune la dispoziţia publicului călător tramvaiul lui Moș Crăciun, care va circula, în intervalul orar 16:00 – 20:00 (în zilele de luni până vineri) și 10:00 – 20:00 (în zilele de sâmbătă si duminică). Programările pentru grupuri se pot face, începând cu data de 03.12.2018, în intervalul orar 7:00 – 15:00, la numărul de telefon 0724.232.158. Menționăm că programul de circulație al tramvaiului lui Moș Crăciun va fi afișat în toate stațiile de pe traseu, inclusiv pe site-ul www.ctparad.ro”, spun reprezentanții CTP Arad.

Este cel de-al 19-lea an de existenţă al cursei speciale de sărbători. Nu sunt necesare bilete de călătorie pentru acest tramvai, iar copiii vor fi însoțiți de părinți.

Tramvaiul, repictat anul trecut, va avea prima cursă chiar miercuri seara. V apleca din fața Primăriei Arad, după evenimentul de aprindere a bradului de Crăciun din fața Palatului Administrativ. Claudiu Godja, directorul CTP Arad spune că peste vară tramvaiul este ținut în depou și scos doar în perioada în care are program de circulat. „Nu am avut costuri suplimentare, în acest an, legat de acest tramvai. A stat garat în depou și va fi scos mâine seară. A fost înlocuit tramvaiul și repictat încă de anul trecut”, ne spune Claudiu Godja.

Adauga comentariu