Tot mai multe cadre medicale din judeţul Arad sunt disperate: „Două colege sunt internate la TBC”

Tot mai multe cadre medicale din judeţul Arad ne trimit mesaje în care ne povestesc situaţia dramatică prin care trec. Sunt zeci de cadre medicale care au luat tangenţă cu persoane suspecte sau chiar confirmate cu Covid 19, care nu ştiu ce să facă.

Una dintre infirmierele de la Spitalul Judeţean Arad, care se află de miercuri, în izolare la domiciliu spune că nu ştie ce să facă, doarece nimeni nu o lămureşte.

„Până astazi nu a căutat-o nimeni. Ea a avut contact cu o femeie care prezenta simptome de coronavirus. A sunat medicul de familie în fiecare zi. Astăzi medicul i-a zis că nu a primit nimic şi că nu o să-i poată da cocediu medical. A spus doctorul că a sunat la DSP şi nu răspunde nimeni”, este mesajul trimis către redacţia Ziar de Arad de către un membru de familie. De asemenea, două colege ale ei care au avut contact cu aceeaşi persoană sunt internate la TBC. În cazul infirmierei sunt zeci de cadre medicale de la Judeţean.

În total în judeţul Arad conform raportărilor către INSP sunt infectate cu noul coronavirus 16 cadre medicale (cinci medici, 3 asistente şi 8 personal auxiliar).

 

 

 

Adauga comentariu