Torturi, baloane şi multe zâmbete timp de o zi în judeţul Arad

Copiii proveniţi din familii cu venituri reduse, cei care locuiesc în comune sau cei instituţionalizaţi au avut parte, luni, de multe suprize. Oameni cu suflet s-au organizat şi de această dată pentru a le oferi de Ziua Copilului o surpriză dulce. Peste tot aceştia au primit torturi pe lângă alte dulciuri, baloane şi băuturi răcoritoare. Valentin Căldăraş împreună cu o parte din cei care au donat au făcut fericiţi copiii instituţionalizaţi.

Vasile Gheorghiu, implicat în multe acţiuni de caritate din ţară, a adus zâmbetul pe chipul copiilor din Utviniș. Au participat 30 de copii cu vârste între 1 şi 15 ani.

„Copiii au primit tort, prăjituri şi suc. Ţin să-i mulţumesc doamnei Marcela Rizo pentru ajutor. Mă bucur enorm că am reuşit să fac o bucurie copiilor din Utviniș. Ei sunt viitorul nostru”, a declarat  Vasile Gheorghiu.

Nici studenţii specializării asistenţă socială din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu coordonaţi de profesoara Alina Breaz nu s-au lăsat mai prejos.  Ieri au vizitat câteva familii cu copii.

„Am oferit trei torturi unor familii cu copilași. Aceștia provin din medii vulnerabile. Mulțumim Tripa Florin, mulțumim Tăședan Alexandru și nu în ultimul rând tuturor studenților specializării asistenţă socială”, a declarat Alina Breaz. Aceasta a spus că acţiunile de acest gen vor continua.

Adauga comentariu