Toată familia primarului Petru Antal a fost internată în spital în urma infectării cu SARS-CoV-2

Primarul oraşului Pecica, Petru Antal, a declarat că atât el, cât şi familia au trecut prin momente grele după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Toţi au avut nevoie de spitalizare. Primarul se arată mulţumit de modul în care au fost trataţi de către cadrele medicale. Ba mai mult subliniază că a urmărit cu atenţie comportamentul angajaţilor.

„În ultimele săptămâni atât eu, cât și membrii familiei mele, am trecut prin momente dificile, din cauza infectării cu COVID-19.

La mijlocul lunii decembrie am intrat, împreună cu soția și cei doi copii, în carantină la domiciliu și inițial aveam doar simptome ușoare.

La finalul celor două săptămâni, starea noastră s-a agravat și am avut nevoie de spitalizare: soția, alături de băiatul nostru, a petrecut 10 zile la compartimentul Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, fiica noastră opt zile în Spitalul COVID din Grădiște (foto), unde am fost și eu internat, timp de peste o săptămână.

Pe durata celor opt zile de spitalizare am avut parte de profesionalismul asistenților și medicilor arădeni, care sunt, cu adevărat, eroii zilelor noastre.

Știu că unii o să spună că am avut parte de tratament preferențial din cauza funcției, dar să știți că am urmărit cu atenție comportamentul angajaților de aici și pot spune, cu maximă sinceritate, că la Spitalul din Grădiște, cu toții sunt tratați în mod egal!

Cadrele medicale au avut mereu o vorbă bună, de încurajare și au încercat să ne mențină moralul ridicat, ceea ce contează foarte mult în această situație.

Condițiile moderne și curățenia sunt esențiale, dar factorul uman este cel mai important  pentru a depăși cu bine boala!

Am fost plăcut impresionați și de condițiile excelente de la compartimentul Boli Infecțioase Copii al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, renovată ca urmare a donațiilor primite de la persoane juridice și fizice din tot județul.

Pe lângă curățenie, atmosfera a fost exemplară, la fel ca și profesionalismul și atitudinea personalului medical față de micii pacienți, care suportă mai greu simptomele, decât adulții.

Trebuie să menționez promptitudinea și priceperea cadrelor de la Spitalul de Campanie amenajat la Expo Arad, unde am fost evaluați inițial”, este mesajul primarului.

Acesta mai specifică că acum toţi sunt bine, mai resimt uneori oboseala, dar ce e mai greu, a trecut. Totodată spune că au respectat toate regulile de prevenire.

„Vom face la fel și de acum încolo, ceea ce vă sfătuiesc pe toți! Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și purtați mască! Mă voi vaccina, cu deplină încredere în profesionalismul oamenilor de știință, care au testat atent serul înainte ca acesta să ajungă la publicul larg. Vă recomand tuturor să vă vaccinați, pentru a putea lăsa în urmă restricțiile și pandemia care ne-a influențat viața în 2020!, a mai declarat Petru Antal.

Adauga comentariu