„Ţepuit” de Falcă, Lucian Riviş Tipei demisionează din CLM

Liberalul Lucian Riviş-Tipei şi-a înaintat demisia din funcţia de consilier municipal. Acesta a invocat motive personale, fără a face mai multe declaraţii pe acest subiect.

În urmă cu ceva vreme, Lucian Riviş-Tipei era foarte activ. Se „cocoţa” pe utilajele de asfaltare care executau lucrări prin oraş. Apoi avea grijă să fie fotografiat şi repede dădea comanda „publish” pe Facebook împreună cu un text de om muncitor care transpiră pentru binele arădenilor.

E drept, era vremea în care Gheorghe Falcă îi promisese lui Tipei un post de viceprimar sau chiar primar, în cazul în care Falcă urma să facă pasul spre Parlametul României. Alegerile din decembrie 2016 nu au adus PNL la guvernare, aşa că Falcă a rămas la Arad. Acum şi-ar dori un loc călduţ de europarlamentar sau, în cel mai rău caz de deputat. Depinde cum îi vor ieşi jocurile la Bucureşti.

Gheorghe Falcă tot aruncă pe piaţă, mai mult sau mai puţin oficial, nume de liberali care i-ar putea succede la Primăria Arad.

Cazurile lui Călin Bibarţ şi Sergiu Bîlcea sunt grăitoare.

Acum, după intrarea în joc a viceprimarului Bibarţ şi a vicelui CJA Bîlcea, Lucian Riviş Tipei a cam ieşit din schemă. Practiv a fost dat la o parte...

Văzându-se cu buza umflată, Tipei nu s-a mai urcat pe cilindrul compactor sau pe autogreder. Nu şi-a mai postat poze de om implicat în administraţie. Nici nu mai avea motive...

Îşi luase ţeapă de la Falcă, şi nu era prima.

Lui Tipei, Gheorghe Falcă îi promisese că îl face europarlamentar în 2014, că va merge el la Bucureşti să facă rost de un loc eligibil pentru PDL Arad. I-a promis asta, în condiţiile în care Tipei trebuia să renunţe la o candidatură pe un colegiu de deputat pentru a face loc unei persoane impuse de la Bucureşti.

Lucian Riviş Tipei a renunţat la candidatură în favoarea lui Mihail Neamţu. Însă mandatul de europarlamentar, promis de Falcă, nu l-a mai prins. Era doar prima „ţeapă”...

Adauga comentariu