Tentativă de sinucidere în arestul IPJ Arad! Bărbatul a încercat să-şi ia viaţa de două ori în decursul unei săptămâni!

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat în arest preventiv, a încercat să îşi pună capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de joi.

Bărbatul este în arestul IPJ Arad de aproximativ o săptămână. Acesta i-a înjunghiat pe fosta fosta iubită şi pe fratele acesteia, acesta din urmă decedând a doua zi (citeşte mai multe aici: Una dintre victimele atacului de la Nădab a murit în Spitalul Judeţean Arad!).  

În noaptea de 4 spre 5 iulie, agresorul a văzut live pe Facebook faptul că fosta iubită este la o petrecere şi a mers în casa respectivă în toiul nopţii. A băgat cuţitul în femeia, dar şi în fratele ei, care îi sărise în ajutor. Apoi a fugit, iar când a fost descoperit de poliţişti a încercat să îşi pună capăt zilelor, folosind acelaşi cuţit. A ajuns în spital, a fost salvat de medici şi apoi trimis în arestul IPJ.

Aşadar, în decurs de o săptămână, bărbatul din Olari a încercat de două ori să îşi încheie socotelile cu viaţa.

A folosit un cearşaf cu care a încercat să se spânzure. A fost descoperit de poliţiştii care făceau verificările periodice.  Acum este, din nou, în spital, starea acestuia fiind gravă.

UPDATE. Mircea Onel, directorul medical al Spitalului Județean Arad, spune că starea pacientului este stabilă și că acesta este internat pe secția ATI. „Este vorba despre o tentativă de suicid prin spânzurare. A ajuns la noi la 5, 30 ieri după-amiază. Este internat pe secția ATI și este stabil”, a spus Mircea Onel.

Adauga comentariu