Târg de Nuntă în Arad. Nu vor lipsi ofertele de turism nupţial

Începutul de an vine în Arad cu un mare Târg de Nuntă. Mai exact, weekendul următor, sâmbătă 18 și duminică 19 ianaurie, va avea loc Târgul de Nuntă Wedding Bouquet. Furnizori din vestul țării și nu numai, au pregătite oferte speciale pentru cele două zile de târg dar și o mulțime de surprize pentru viitori miri. 

Pregătirile pentru Târgul de Nuntă ARAD 2020 / Weddig Bouquet, intră ușor în linie dreaptă. Partenerii acestui târg au pregătit ofertele sezonului de nunți 2020. Rochii și accesorii pentru mirese, costume pentru miri, nași, socri sau cavalerii de onoare, prezentate de două dintre cele mai renumite branduri din țara, verighete, invitații, prăjituri, decorațiuni speciale. oferte pentru luna de miere.  Un lucru foarte mișto, este că fiecare expozant a pregătit o ofertă specială de care viitorii miri pot benefica doar în cadrul acestui târg. O altă surpriză a acestui târg, este, Irina Onescu, primărița comunei Petriș, care vine cu o ofertă inedită de turism nupțial. 

Așadar, viitorii miri care visează la o cununie civilă și/sau religios într-un loc de basm, cam cum sunt pozele de pe pinterest, și înconjurați doar de acei câțiva oameni faini din viața lor, fără invitați din obligație, fără sclipici și fără opulentă pot cere detalii despre această oportunitate în cadrul târgului de nuntă de la Palacio'' ne-a declarat Bianca Morariu, organizatoarea evenimentului.  Nu vor lipsi maşinile de epocă şi cele de lux din oferte.

Organizatoarea evenimentului, Bianca Morariu, este cea care anul trecut am avut un show unde a fost ''mireasa colecţiei''. Aceasta a purtat o rochie confecţionata integral din baloane de Gabriela şi Attila Tamas. S-a lucrat la ea două zile şi s-au folosit peste 700 de baloane.

 Link-ul evenimentului este:  https://www.facebook.com/events/2537016723244221/

 

Adauga comentariu