Symphonic Experience Arad, a treia seară: „Mulțumim Arad”

„Mulțumim Arad”, sunt cele două cuvinte care au încehiat cele trei seri din cadrul primei ediții a Symphonic Experience Arad.

Pe scenă au urcat muzicieni consacrați, iar publicul a știut cum să facă atmosfera mai plăcută, deși nu a fost numeros. Cu toate acestea atât organizatorii, cât și cei care au urcat pe scenă, inclusiv prezentatoarea Anca Țurcașiu, au spus că evenimentul va deveni o tradiție.

Seara de duminică a fost una la înălțime. Ilinca Sârbu, Răzvan Suma, Laura Bretan, Marcel Pavel, Iordache Basalic și Vlad Miriță au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Apariția lui Marcel Pavel și a celor doi a fost una mult așteptată. Au fost acompaniați de Orchestra Filarmonicii Arad, dirijor Daniel Jinga. Ba mai mult împreună cu Laura Bretan au interpretat celebra piesă „O Sole Mio”.

Astfel, cu un public nu foarte numeros cele trei seri au fost hrană pentru suflet și au pus Aradul pe harta muzicii de calitate.

A fost vorba despre un festival de muzică clasică, jazz, rock, electronică, etno-funk și șlagăre renumite. A fost vorba despre o premieră care a avut loc pe stadionul „Francisc Neuman” având ca partener pe Primăria Municipiului Arad.

Organizatorii au spus încă de la început că vor proteja gazonul, însă suporterii Bătrânei Doamne și nu numai nu au fost așa de încântați de ideea unui spectacol în interiorul arenei.

Adauga comentariu