Symphonic Experience Arad, prima seară: Phoenix a ridicat publicul în picioare!

Prima seară din cadrul Symphonic Experience Arad a început timid, însă s-a încheiat cu luminițe, aplauze și dans lângă scenă alături de Phoenix.

Temperaturile mult prea ridicate de afară au făcut ca în primele ore de la începerea evenimentului să fie public mai puțin, însă imediat după ora 20.00, scaunele au început să se ocupe.

În prima seară au urcat pe scenă: Bianca Ștefania, Anastasia Maria acompaniată la chitară, la prima melodie, de muzicianul Daniel Dionisie Szabo, au urmat băieții de la Ribozom și Cei 3. Toți cei amintiți au fost prezentați publicului de către Cătălin Lăpușcă.

A urmat apoi Corul Academic când a avut loc și prima intrare în scenă a Ancăi Țurcașiu (prezentatoare).  Kerekes Band și Phoenix au încheiat prima seară a Symphonic Experience Arad.

Trupa Phoenix, care împlinește 60 de ani de la înființare a avut un spectacol deosebit acompaniat de orchestra gazda a evenimentului, Filarmonica Arad.

A fost momentul în care publicul a început să cânte și să danseze. Nu a lipsit jocul luminițelor de la telefoane.

În incinta stadionului au fost amenajate câteva standuri în care se pot cumpăra: bere, cafea, suc și apă. Apa și sucul sunt la prețul de 7 lei. Se puteau cumpăra sărățele, la 18 lei caserola sau fursecuri, iar în spatele peluzei sunt amenajate alte standuri cu diverse produse. De exemplu, un meniu (burger, cartofi și suc) se vinde cu 15 lei.

Astăzi, arădenii sunt așteptați începând tot cu ora 17.00. Programul va fi: Roland Ristin, Ilinca Sîrbu, Dans, Budapest Orchestra Project, Corul Academic, Gheorghe Zamfir, Alina Stoica tenor și Rodica Anghelescu soprană.

 

 

 

Adauga comentariu