Surse: Sondajul PNL ar fi fost fraudat pentru a-l avantaja pe Sergiu Bîlcea! 200 de chestionare, făcute în două locații din municipiu

Scandal mare în filiala locală a PNL! Surse din cadrul partidului vorbesc despre măsluirea sondajului comandat pentru desemnarea candidatului la Primăria Arad. Avantajat ar fi fost Sergiu Bîlcea, în detrimentul actualului primar interimar, Călin Bibarț.

Surse liberale spun pentru Ziar de Arad faptul că 200 din totalul celor 1.000 de chestionare ar fi fost făcute în două locații de pe raza municipiului, semn că lucrurile nu sunt în regulă. „Cei de la firma de sondare și-au dat seama că sunt făcute prea multe chestionare în doar două locații. Au ajuns la această concluzie urmărind tabletele folosite pentru chestionare. Firma de sondare a comunicat acest lucru PNL-ului și am înțeles că acele răspunsuri au fost eliminate și se vor face alte chestionare”, spun surse din interiorul PNL Arad.

După izbucnirea scandalului, Sergiu Bîlcea a reacționat și spune că este o victimă.

„Înţeleg acum că sunt mulţi oameni care nu vor la Primărie un tânăr onest, care vine din mediul de afaceri. Atacurile lor nu mă abat din drum: am câştigat prin muncă încrederea colegilor din PNL, am proiecte în care cred şi sunt dispus să pun umărul la dezvoltarea Aradului. Am valori bine definite, idei clare şi sunt dispus să lupt pentru proiectul început cu ani în urmă, pentru Arad. Încrederea cetăţenilor, a voastră, îmi dă puterea să merg mai departe, indiferent câte atacuri şi mizerii trebuie să suport!”, a fost reacția lui Sergiu Bîlcea.

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar fi spus că lansarea candidatului pentru Primăria Arad va fi amânată. Acest eveniment urma să aibă loc la finele acestei săptămâni. Aceleași surse liberale vorbesc despre faptul că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, și susținător al lui Sergiu Bîlcea, ar putea trece peste această directivă venită de la Orban.

Adauga comentariu