Surse: PSD Arad a propus excluderea lui Dorel Căprar!

Biroul Politic Judeţean al PSD Arad a propus, în cadrul şedinţei de joi seara, excluderea din partid a deputatului Dorel Căprar, fost preşedinte al filialei arădene a social-democraţilor.

Surse din PSD spun că totul ar fi pornit de la nivel central, de la preşedintele interimar, Marcel Ciolacu. Acesta i-ar fi solicitat preşedintelui PSD Arad, Mihai Fifor, să facă propunerea în Biroul Judeţean, însă acesta a pasat responsabilitatea către Ilie Cheşa, şeful interimar de la Municipiu. Acesta din urmă a făcut propunerea de excludere care a fost ulterior votată în unanimitate.

În mod normal, decizia de excludere trebuie luată de Comitetul Exceutiv Naţional al PSD, având în vedere că Dorel Căprar este parlamentar.

Nici preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, nici deputatul Florin Tripa, preşedintele executiv, nu au putut fi contactaţi pentru a confirma informaţia noastră.

UPDATE. Senatorul Mihai Fifor, preşedintele PSD Arad, spune că Marcel Ciolacu nu a solicitat filialei arădene să ia această decizie. Indirect, Fifor confirmă informaţia primită de Ziar de Arad pe surse, referitoare la exluderea deputatului Căprar.

Adauga comentariu