Suporterii UTA-ei fac mişto de impotenţa lui Falcă de a finaliza stadionul. Merg la „inaugurare” deşi arena este departe de a fi terminată

Stadionul Francisc Neuman are ca termen de finalizare data de 21 mai 2018, adică peste exact patru zile. Realitatea este, din păcate, alta. Lucrările sunt mult întârziate, iar termenul de 21 mai 2018 nu poate fi atins.

Nu este primul termen care nu este respectat şi pe care autorităţile îl modifică din pix.

În situaţia dată, suporterii „Bătrânei Doamne”, supăraţi pe situaţie, au anunţat că vor participa la „inaugurarea” de a doua zi.

Au creat şi un eveniment pe reţelele sociale, iar sute de arădeni au spus, în doar câteva ore, că vor merge să taie panglica.

„Transformarea stadionului Francisc von Neuman într-o arenă modernă a început în vara anului 2014, atunci când buldozerele au dărâmat tribunele vechi. Lucrările au demarat după aproape un an. De atunci, termenul de finalizare a construcției s-a tot schimbat. La început, promisiunea era că ne vom putea bucura de noua noastră casă în 2016, apoi s-a vorbit de 2017, iar ulterior, înainte să expire acest termen, a mai fost adăugat un an de prelungire.

Timpul a trecut și iată că am ajuns aproape de data de terminare a construcției! Conform panoului de la șantier, dar și a zecilor de comunicate emise pe această temă, modernizarea templului fotbalului arădean va lua sfârșit la data de 21 mai 2018”, spun suporterii arădeni.

Primăria Arad nu a anunțat nici o inaugurare oficială, clubul UTA nu a primit nici o veste despre mutarea pe noul stadion, dar cu toate acestea, suporterii vor să dea tonul petrecerii.

„Vă invităm, așadar, alături de noi, la inaugurarea arenei Francisc von Neuman, unul din cele mai așteptate evenimente din orașul Arad în acest deceniu. Ne vom întâlni în fața stadionului marți, 22 mai, de la ora 19:00.

Dorim să îi revedem împreună, acasă, pe toți cei care iubesc UTA de la cei mai tineri la cei mai în vârstă. Veniți în alb-roșu, cu fularul sau cu steagul și cu chef de cântat! Vom tăia împreuna panglica la intrare!”, mai susţin fanii arădeni.

Adauga comentariu