Suporterii nevaccinaţi îşi donează abonamentele celor vaccinaţi şi cer montarea unui ecran pentru urmărirea meciului

Suporterii echipei UTA care sunt nevaccinaţi cer montarea unui ecran lângă stadion pentru a putea urmări meciul dintre UTA şi FC U Craiova 1948 (duminică, ora 17.30).

„Oare nu se poate monta un ecran lângă stadion  unde să putem vedea meciul și noi ăștia nevaccinaţi ca să putem susține echipa de aproape chiar dacă nu vom fi pe stadion să fim lângă echipă, de exemplu în parcarea de la tribuna a doua sau în faţa stadionului să arătăm tuturor că UTA nu e singură chiar dacă nu ne lasă pe stadion. Haide UTA Arad”, este mesajul unui suporter.

Totodată suporterii nevaccinaţi îşi donează abonamentul celor care au dreptul pe stadion.

„Pentru cei interesați vaccinați, am abonament la tribuna 2 nu sunt vaccinat, cine vrea să fie la meci cedez locul meu gratis de preferat să fie din Semlac, Şeitin, Pecica sau Nădlac. De acum în colo vreau să cedez la fiecare meci locul meu tot altei persoane. Atâta timp cât suntem discriminați ca vaccinaţi sau nevaccinaţi eu nu voi veni la meciuri pentru că nu sunt vaccinat și nu am de gând să mă vaccinez. Apropo FRF acuma nu e tot un fel de rasism? Rapid în cantonament sta pe firu de curent a fost mesaj rasist, dar vaccinați și nevaccinaţi nu e rasism? Asta e revenim la ale noastre, deci cine vrea locul meu sa ma contacteze în privat”, este un alt mesaj postat pe site-ul de socializare Facebook.

Adauga comentariu