SUPERBET, firma de pariuri ce se pretinde nr.1 in Romania, micsoreaza dictatorial si drastic cotele cand un parior pune mai mult de 500 de euro, de parca am fi intr-o tara bananiera!

Superbet are o vechime insemnata pe piata ca si casa de pariuri, reusind sa isi consolideze o pozitie buna in topul firmelor de profil. A facut si preluari importante, ba chiar marcheaza si profit. 

Anul trecut, potrivit Ministerului de Finante, firma Superbet Betting&Gaming pe care se opereaza licenta de la Oficiul National al Jocurilor de Noroc a integistrat 58,3 mil. euro cifra de afaceri si un profit frumusel de 10 milioane de euro.

Sigur, patronii Superbet mai au o firma de tip SA/Holding pe care isi trag cifra de afaceri mai mica, dar marcheaza si acolo un profit de circa 8 milioane de euro, in contrast enorm cu cifra de afaceri de pe holding.

Cu toate ca au supt 18 milioane de euro de pe pariorii romani, cei de la Superbet se comporta cu jucatorii romani ca si cu cetatenii tarilor bananiere. 

Un clujean care a castigat recent o suma importanta la Superbet ne-a aratat un lucru incredibil, anume ca firma a schimbat in decurs de 3 minute cotele de la 2,05 la 1,5, fara ca acest lucru sa fie afisat in prealabil si la vedere in sediul agentiei, obligandu-l practic pe parior sa accepte fortat noile cote.

 

Clujeanul crede ca Superbet incalca atat normele ONJN, cat si legea protectiei consumatorului:

 

“Eu pariez zilnic sume destul de insemnate fata de media jucatorilor normali. Am vrut doar sa va demonstrez ca Superbet este o casa de pariuri nesimtita care isi bate joc de clientii sai blocandu-le accesul spre castig.

Va prezint dovezi clare care arata ca, daca mergi in oricare din agentiile lor si pariezi mai tare putin, discutam de 500 sau 800 de euro, automat se intervine de la Bucuresti si cotele scad drastic. 

Este frustrant sa vezi ca nesimtitii astia de la Superbet isi bat joc de pariorii romani, blocand accesul la joc si la cote!

In maxim 5 minute au scazut mizele cu 25 la suta. Am plecat din agentie si am revenit mai tarziu cu 10 minute. Miza revenise la normal. Asta e bataie de joc si le voi face plangere”, a spus clujeanul revoltat care, in cele din urma, tot le-a luat banii celor de la Superbet.

Adauga comentariu