Supa „analfabet”, mâncarea preferată a primarului Falcă! Noi siluiri ale limbii române, făcute de doctorul în comunicare

În loc să stea liniștit, să își savureze victoria de la europarlamentare, Gheorghe Falcă are preocupări tot mai ciudate. Îl mănâncă degetele cu care tastează și reacționează deplasat la o banală știre a publicației Ziar de Arad.

În cursul serii de miercuri, publicam un material în care anunțam faptul că senatorul de Arad, Mihai Fifor, este una dintre variantele social-democraților pentru Președinția României. De altfel, știrea a fost dată de mai toate publicațiile locale, dar și de posturi de televizune centrale.

Deranjat de știrea noastră, Gheorghe Falcă ne-a acuzat că am luat bani de la Fifor! O tâmpenie pe care nici măcar el, marele doctor în comunicare, nu o crede. A postat pe Facebook un comentariu imbecil, specific unei logici de găină zăpăcită. Pe lângă acuzele nefondate, Falcă își bagă, din nou, piciorul în limba română. Își demonstrează limitele și lipsa de cultură și dovedește că titlul de doctor în comunicare a fost luat precum permisele de conducere la Pitești.  „Ai luat mulți bani să promovezi prostia asta!!??? Se vede în finanțarea de la STAT relația PSD-Ziarlu de Cluj...slugile tot slugii rămân”, e comentariul doctorului în comunicare. Nu am modificat nimic, e scrisul autentic al viitorului europarlamentar!

Nu este prima gafă, Gheorghe Falcă e specialist în siluitul limbii române. A comis gafe după gafe, unele dintre ele devenind virale pe rețelele sociale.

Mai mult ca sigur, în copilăria lui, Gheorghe Falcă a fost mare fan de supă „analfabet”. O supică gustoasă cu paste făinoase în formă de litere, mâncare din care uneori lipseau „i”-urile, iar alteori erau prea multe „p”-uri, „s”-uri și „d”-uri.

PS. În timpul în care am redactat acest material m-am tot întrebat: care e de fapt deranjul real? De ce a reacționat atât de virulent Falcă, în condițiile în care vorbim de o simplă știre? Nu era un atac la adresa lui, vreo anchetă care să-l vizeze...

 E doar o părere, însă cred că adevărata supărare a primarului vine de aici: Firma care întreține locurile de joacă pentru copii a primit milioane de euro de la autoritățile arădene. Explozia financiară a Paniprod SRL!

Adauga comentariu