Sunt frumoși de mori…dar escroci. Aveți grijă la "gradații americani"!

Sunt frumoși, manierați, interesați de tine, de ce ai mâncat, dacă ți-a mers bine la lucru și multe alte cele, de crezi că l-ai găsit pe Făt-Frumos care te va purta toată viața în povestea lui de basm. Sunt văduvi, au copii, un serviciu plătit cu bani grei, de obicei sunt prin teatrele de operațiuni, dar vă spun că ei nu sunt chiar așa, ci doar niște șarlatani care te fac să te îndrăgostești nebunește, te și cer în căsătorie, spun că vin în orașul tău și îți cumpără casă, te fac să le trimiți bani apoi dispar în neant. Atenție: toți sunt americani și au funcții înalte.  

Totul este fals și, să întâresc ideea, vă spun că sunt sute de femei în toată țara, care au rămas și cu banii trimiși și cu inima frântă.

Trimit poze cu „ei” în care nu găsești niciun defect, sunt impecabili, bărbați de revistă ce mai. Textele sunt cam așa: „Sunt văduv că mi-am pierdut soția târzie acum 3 ani a avut cancer și a murit și de atunci am fost singur. Am fost amândoi căsătoriți timp de 21 de ani cu doi copii”, redau textul exact așa cum dau ei folosind Google Translate.

Cred că mie personal vreo 30 mi-au trimis cereri de prietenie până acum și am vorbit cu mulți dintre ei, nu am avut nervi să ajung până acolo încât să-mi ceară bani, că îmi ieșea un material de poveste, dar vă spun să vă feriți de ei, deoarece o arădeancă a pățit-o urât de tot. A rămas, din cauza frumosului american, și fără soț și fără 60 de mii de euro. Făt-Frumos a făcut-o să se îndrăgostească prin atenția pe care i-a oferit-o. Nu l-a văzut niciodată, dar putea să jure că are o relație cu el, deoarece el era mereu acolo. Îi scria vorbe dulci și mereu o făcea să se simtă importantă. Ca ea sunt sute de femei în țară, aveți grijă dacă sunteți slabe de înger și mai credeți în prinți.

Mai bine nu le dați accept, au nume americane, sunt frumoși și dacă începe că e văduv și că e ofițer sau mai știu eu ce, încheiați conversația, chiar nu aș vrea să deveniți subiect de presă sau să rămâneți cu un gust amar și cu banii luați, să nu spun de depresia care vă poate paște. Și dacă nu aș avea exemplu concret din Arad tot am dovada că sunt escroci, deoarece eu tuturor le-am scris după câteva conversații că au o poveste trasă la indigo și i-am rugat să înceteze. Din acel moment nu au mai scris nimic și dacă mă uit în listă cred că m-au scos și de la prieteni. Unii spun că ar fi agenți sub acoperire printre ei, orice ar fi dragele mele doamne și domnișoare aveți grijă să nu vă prindă în plasa lor că greu veți mai scăpa. Dragostea doare rău, mai ales când vă veți da seama că totul a fost o minciună…tipul frumos cu ochii albaștri era de fapt un escroc.

 

 

Adauga comentariu