Șuier va fi prezent la AOA. Organizatorii transmit că în festival au zero toleranță pentru consumul și traficul de substanțe interzise

Organizatorii AOA Festival au anunțat că va fi prezent și câinele Șuier. Totodată au transmis faptul că în festival au zero toleranță pentru consumul și traficul de substanțe interzise.

„Cel mai simpatic câine vine și el la AOA Festival. Și, pentru că la orice festival se merge cu gașca, Șuier ia cu el câțiva prieteni, ba chiar ne-a spus că vor fi mai mulți decât de obicei, să se asigure că toată lumea se distrează în siguranță.

Poliția Rutieră din Arad ne va ajuta să avem un flux de mașini echilibrat, atât la sosire în festival, cât și la plecare. Să știți că uneori vor mai testa șoferii cu fiola. Ne dorim cu toții distracție, dar și să fim în siguranță pe drum.

Participă și colegii de la Agenția Națională Antidrog, împreună cu câțiva colegi din alte instituții. În festival avem zero toleranță pentru consumul și traficul de substanțe interzise. Vrem să dansăm și să ne simțim bine împreună, fără să avem parte de incidente neplăcute.

Important este să ne bucurăm de muzică, de timpul petrecut cu prietenii și de experiența unui eveniment desfășurat în siguranță”, este mesajul organizatorilor.

Adauga comentariu