Studenții de la Științe Economice au adunat bani pentru a oferi o masă caldă. A fost o cină cu oamenii străzii!

Studenții din anul al II lea de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de gestiune din cadrul Universității „Aurel Vlaicu”, s-au mobilizat și au aduna bani pentru a cumpăra hrană caldă oamenilor străzii. Preotul paroh de la Firiteaz, Vlad Sergiu Sandu, care este student și el, a luat parte la acțiune.  

„În mai puțin de două ore, în urma unui apel făcut pe grupul de whatsapp, am adunat alături de colegii mei de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de gestiune, suma de 1.000 de lei, din care am cumpărat 50 de meniuri calde pentru oamenii străzii care își găsesc odihnă la Adăpostul de Noapte din Arad. Pe lângă aceste meniuri, s-au mai cumpărat: apă, sucuri, dulciuri și fructe. Și uite așa, printr-o mobilizare studențească exemplară, am adus multă bucurie acestor oameni pentru care o lingură de mâncare caldă e o binecuvântare. Binele unește oamenii! Le mulțumesc colegilor mei pentru disponibilitate și dăruire! Cu Dumnezeu, înainte”, este mesajul preotului  Vlad-Sergiu Sandu.

Amintim că Sergiu nu este la prima acțiune de acest fel. El ajuă mereu și îi mobilizează pe cei din jur să facă un bine semenilor.

Adauga comentariu