Strigăt de ajutor pentru o mamă și cinci copii din Arad. Sprijinul familiei a murit fulgerător la vârsta de 44 de ani!

Moartea fulgerătoare a unui bărbat din Arad a făcut ca semenii să sară în ajutorul văduvei și a celor cinci copilași care au rămas fără spijin. Cristian Andraș a lucrat ca inginer la o fabrică din Arad, iar astăzi a fost înmormântat după ce în noaptea de 27/28 decembrie a plecat fulgerător dintre noi, la vârsta de 44 de ani.

Acesta a lăsat în urmă pe soția Claudia și 5 copii: Emanuel 10 ani, Daniel 8 ani, Eunice 5 ani, Damaris 2 ani și Gabriel opt luni. Pentru că locuiesc în chirie și mama nu lucrează, cei din jur au început o campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea unei locuințe.

„În noaptea zilei de 27/28.12.2022 a trecut la Domnul în urma unui infarct,  fratele Cristian Andraș în vârstă de 44 ani, tatăl a 5 copilași cu vârstele cuprinse între  8 luni - 10 ani. Cristi, lucra ca inginer la o fabrica în Arad fiind singurul care aduce un venit în casă.  Dorim să inițiem un proiect de strângere de fonduri pentru acești orfani și această vaduvă. Mama a rămas cu cei 5 copilași pe chirie neavând o locuință proprie.

Ne dorim să înființăm un proiect de ajutorare și susținere financiară pentru familia îndoliată prin cumpărarea unei locuințe pentru ei.Știm că doar cu ajutorul Domnului vom putea finaliza acest proiect. Nu uitați, Dumnezeu lucrează prin mâna oamenilor. Vă mulțumit anticipat pentru mângâierile voastre. Cei care doriți vă rog să participați financiar o puteți face la conturlie de mai jos”, este mesajul postat pe pagina de socializare Facebook, special creată pentru strîngere de fonduri. 

Conturile sunt următoarele:

Nume Titular:

*CLAUDIA ANDRAS*

RON   RO67BTRLRONCRT0238797901

EUR    RO17BTRLEURCRT0238797901

USD    RO21BTRLUSDCRT0238797901

SWIFT : BTRLRO22

 

Adauga comentariu