Strada Voinicilor din Arad cedează din nou, la doar jumătate de an de la ultima „cârpeală”!

Strada Voinicilor din municipiul Arad a beneficiat de lucrări de asfaltare de o parte şi de alta a şinelor de tramvai. Lucrarea, care a costat 420.000 de lei, a fost finalizată în luna septembrie a anului 2017. La doar două luni de la acea dată, în noiembrie anul trecut, lucrarea începea să cedeze, asfaltul crăpând în mai multe locuri.

Au urmat lucrări de reparaţii, care au fost gata repede.

De atunci au trecut şase luni, iar acum, în luna mai a anului 2018, apare o „dilemă” pentru asfalt: să crape sau să se fărâmiţeze?

Locuitorii din cartierul Micălaca şi cei care folosesc acest drum circulat al cartierului spun că lucrările făcute de mântuială încep să cedeze.

„...În noiembrie, pe o bună parte din stradă, asfaltul s-a crăpat lângă linile de tramvai. După câteva zile de schimburi acide şi replici pe rețelele de socializare între reprezentanții primăriei şi cei ce justificat se întrebau cum este posibil, consilierul Maris însoțit de o echipa din partea constructorului se deplasează la locul "crimei" si încearcă o cârpeală.

Astăzi la 10 luni de la finalizarea reabilitării străzii Voinicilor, adică a jumătății din preajma lunilor de tramvai, şi la alte 6 luni de la marea cârpeală executată noaptea pe timp de ploaie, nicio surpriză! Lucrarea a crăpat din nou”, se plânge arădeanul Laurenţiu Costuţ.

De altfel, de-a lungul timpului mai multe lucrări executate în oraş au cedat la scurt timp după inaugurare. Cu toate acestea, „cârpelile” par a reprezenta soluţia pe care administraţia locală o aplică de o bună bucată de vreme.

Adauga comentariu