Stadionul UTA trebuia să fie gata ieri! Firma Tehnodomus şi Primăria Arad îşi bat joc de arădeni!

Stadionul UTA trebuia, conform promisiunilor făcute de firma Tehnodomus, să fie finalizat în 23 noiembrie 2018.

Adică ieri! Realitatea este cu totul alta, iar societatea abonată din greu la lucrări pe bani publici este departe de a-şi atunge obiectivul. De altfel, de-a lungul anilor mai multe termene de finalizare au fost depăşite, fără ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere.

În cursul lunii mai, mai precis în ziua de 21, expirase termenul precedent de finalizare a arenei din calea „Aurel Vlaicu”. La acea vreme, reprezentanţii Tehnodomus au înşirat o listă de motive pentru care nu au reuşit terminarea lucrărilor, aşa că au solicitat amânarea termenului cu şase luni.

Ei bine, şi acest nou termen a fost depăşit şi nimeni nu dă vreo explicaţie.

„Vrăjelile” societăţii care execută lucrările la arena „Francisc Neuman”, au fost dintre cele mai diverse. În cursul lunii mai, această firmă transmitea presei un comunicat în care explica motivele întârzierii.

Dacă le recitim acum, când un nou termen a trecut şi rezultatele sunt cam tot aceleaşi, ne dăm seama că totul a fost „praf în ochi”. Doar un motiv de a atenua fin supărarea microbiştilor arădeni.

La acea vreme, luna mai a acestui an, Tehnodomus solicita Primăriei Arad decalarea termenului cu şase luni din pricina condiţiilor meteo nevaforabile, a nepredării amplasamentului la timp (adică a creşei, a turnului şi a spălătoriei) şi a modificării normelor ISU, în urma tragediei din clubul bucureştean „Colectiv”.

În aceste şase luni scurse din ziua de 21 mai, vremea a fost bună pentru lucrări la stadion şi normele ISU nu au mai fost modificate. Cu toate acestea, Tehnodomus este departe de finalizarea obiectivului.

Administraţia Falcă, aşa cum ar fi fost normal, trebuia să anunţe măsuri împotriva firmei, de genul penalizărilor, însă nici vorbă de aşa ceva. Că doar nu răneşti „mâna” care te hrăneşte!

Suporterii UTA-ei sunt revoltaţi

Fanii „Bătrânei Doamne” sunt, din nou, revoltaţi pe situaţie şi acuză conducerea Primăriei Arad şi firma constructoare. Aceştia acuză, în egală măsură, societatea Tehnodomus şi pe primarul Gheorghe Falcă.

„Îi nasoală clima asta la Arad, tsunami, taifunuri, ploi tropicale, ger siberian, nu prea poţi construi...maxim, dacă te apuci de ceva, iese un Lidl sau un Kaufland”, spune Andrei Bonta.

„Indiferent de răspuns, cine îl mai crede pe Pinocchio Falcă Celentano???  Minte si când dă ,, bună ziua,,!!!

Cel mai posibil răspuns/vinilin zgâriat al primarului: PSD-ul, Dragnea, Fifor si Dăncilă sunt cei vinovați !!!

Pe inspirație o minciună, pe expirație altă minciună !!!”, este reacţia lui Dan Petcoviciu.

Foto: Ultras Arad

Adauga comentariu