Stadionul din Târgu Jiu a fost inaugurat. Aradul așteaptă de cinci ani și 2 luni o arenă similară

După trei ani și 11 luni de la începerea lucrărilor, arena din Târgu Jiu a fost inaugurată. Zilele trecute, partida din cadrul diviziei secunde dintre Pandurii și Universitatea Cluj a fost prima disputată pe noua arenă.

La finele anului 2015, lucrările la noua arenă au debutat și după mai multe încercări eșuate de inaugurare, a veniot momentul așteptat de iubitorii fotbalului din localitate.

Arena din Târgu Jiu are 12.518 locuri. Dintre acestea, există 18 loje cu 204 locuri, iar 240 de locuri sunt pentru presă și cu 72 de locuri pentru persoane cu dizabilitati. Stadionul este dotat și cu o sală de conferințe de 76 de locuri și cu 3 studiouri TV. Stadionul beneficiază și de un hotel cu 38 de camere, iar parcare are 150 de locuri în subteran și șase locuri pentru autocare.

Arena Francisc Neuman din Arad are o capacitate identică, lucrările începute aici în urmă cu cinci ani și două luni sunt departe de finalizare. Autoritățile locale din Arad se lăudfau săptămâna trecută cu montarea gazonului, însă nici tribunele nu sunt finalizate. Dzacă în zona tribunelor, scaunele au fost montate, la peluze mai e de lucru. Lipsesc scaunele, dar și multe alte elemente care sunt cuprinse în proiect.

Deși administrația locală din Arad se lăuda cu un nou stadion în calea Aurel Vlaicu încă din cursul anului 2007 (!!!), stadiul lucrărilor este serios întârziat.

Sursa foto: Liga2.ro

Adauga comentariu