Spitalul Judeţean, în carantină din cauza coronavirusului! Localnicii din Căsoaia, revoltaţi de posibilitatea ca satul să devină punct de carantină!

Coronavirusul a pus în alertă autorităţile din judeţul Arad. Spitalul Judeţean este în carantină din această după-amiază, iar satul Căsoaia, aparţinător de comuna Târnova, ar putea deveni punct de carantină.

Prefectul Gheorghe Stoian a convocat pentru ora 20,30 o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Mircea Onel, dorectorul medical al Spitalului Judeţean Arad, a confirmat faptul că instituţia medicală este în carantină, acest lucru reprezentând o măsură de precauţie. Localnicii din Căsoaia sunt revoltaţi pe faptul că tabăra ce funcţionează în localitate au putea fi loc de carantină pentru eventualele cazuri de coronavirus. Florin Farcaşiu, primarul comunei Târnova spune că a plecat spre Arad şi că speră să participe la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi afirmă că va face tot ce este posibil pentru a bloca acest lucru.

Apariţia cazurilor de coronavirus în Italia şi sosirea unor curse aeriene dinspre peninsulă spre Timişoara au declanşat nebunia.  

Adauga comentariu