Sperăm că nu pe gratis! Primăria Arad sare în apărarea Tehnodomus, după ce angajații firmei au vopsit lămpile podului Decebal în negru!

Te doare mintea! Primăria Municipiului Arad sare în apărarea firmei Tehnodomus, o societate abonată la lucrările publice ale administrației locale. Ne referim la afaceri babane, serioase, nu la cele cu saci de rafie!

Ieri, Ziar de Arad publica un material de râsu'-plânsu'  („Dorel” a ajuns la podul Decebal. Lămpile de pe lateralele podului, vopsite în negru!), în care îl arătam cu degetul pe un „Dorel” de la firma Tehnodomus. Nu am scris vreun rând critic la adresa primarului Călin Bibarț sau a Primăriei Arad, însă instituția s-a simțit obligată să reacționeze.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la lămpile de pe părțile laterale ale Podului Decebal care ar fi fost vopsite în mod eronat, facem precizarea că lucrările de reabilitare a podului nu s-au încheiat încă. Din motive cât se poate de evidente,  podul a fost vopsit mecanizat. Protejarea vechilor corpuri de iluminat nu a fost necesară în condițiile în care investiția municipalității presupune inclusiv reabilitarea întregului sistem de iluminat al podului și implicit înlocuirea acestora cu altele noi”, se arată în precizarea ce ne-a fost transmisă de Primăria Arad.

Deci, în loc să avem o reacție din partea firmei care execută lucrarea, așa cum ar fi fost normal, ne trezim cu una venită dinspre Palatul Administrativ!

În loc ca Tehnodomus să își angajeze un purtător de cuvânt și să reacționeze în astfel de cazuri, preferă să lase un funcționar, plătit din bani publici, să se ocupe de problemele societății private. Sperăm ca acțiunea Primăriei Arad să nu fi fost făcută gratuit!

Adauga comentariu