Sondaj de opinie în Arad, comandat de PNL. De cine se teme Gheorghe Falcă

De mai bine de o săptămână, în județul Arad se realizează un sondaj de opinie comandat de PNL. Acesta ar urma să se încheie la jumătatea lunii noiembrie.

Printre PNL-iștii locali care apar în această cercetare sociologică se numără Gheorghe Falcă, Ioan Cristina și Iustin Cionca.

În afara lor, sondajul își propune să măsoare și cota de popularitate a unor politicienii care nu provin din PNL Arad. Practic, Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, vrea să vadă și cât bine sau de prost stau unii dintre adversarii săi politici. Sunt practic cei de care conducerea liberală arădeană se teme în perspectiva alegerilor locale din 2020.

Printre aceștia se numără senatorul PSD Mihai Fifor, deputatul Dorel Căprar, senatorul USR Adrian Wiener și deputatul ALDE Eusebiu Pistru.

De altfel, cei patru sunt singurii politicieni care nu provin din PNL și a căror cotă este măsurată în acest sondaj. Cei chestionați trebuie să puncteze politicienii indicați cu note de la 1 la 10, cea mai mică notă însemnând lipsă totală de încredere.

În plus de întrebările legate de politicienii locali, în acest sondaj destul de amplu, sunt întrebări referitoare la intenția de vot la alegerile europarlamentare, dar și la cele prezidențiale. Ambele tipuri de alegeri vor avea loc în cursul anului viitor.

Adauga comentariu