Solistul arădean Cosmin Cascadoru, aflat în scaun cu rotile, se va căsători mâine cu fata întâlnită când se întorcea de la mănăstire

George Cosmin Tisca are 35 de ani şi de la vârsta de şapte ani şi-a descoperit talentul pentru muzică. Chiar dacă soarta i-a fost potrivnică el nu s-a lăsat şi a continuat să cânte, iar acum a devenit un cunoscut interpret. Numele lui de scenă este Cosmin Cascadoru, iar acesta i se trage în urma unui accident pe care l-a avut pe când avea 17 ani. Accident care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile.  

„Cânt de la şapte ani. Prima dată mi-a luat tata un clarinet, la nouă ani aveam deja un saxofon. Pe la vârsta de 13-14 ani am început să iau ore la saxofon. Pe când aveam 17 ani am avut un accident. Eu mă aflam pe scuter şi am fost lovit de o maşină. Am rămas imobilizat şi am stat mult prin spitale. Nu am mai putut cânt la saxofon deoarece aveam tensiunea mică, dar pentru că iubeam muzica nu m-am lăsat. Am început să cânt din gură. M-am refugiat în muzică. Dumnezeu m-a ajutat”, a mărturisit Cosmin.

Duminică acesta se va căsători cu fată pe care a cunoscut-o când se întorcea de la o mănăstire.

Tânărul este din comuna arădeană Hălmagiu, satul Ţărmure, iar povestea lui de viaţă nu se opreşte aici. Mâine, el îşi va uni destinele cu Anca, o tânără, în vârstă de 24 de ani, pe care a cunoscut-o în timp ce se întorcea de la o mănăstire. S-a dus la mănăstire să se roage la Dumnezeu pentru binele lui în viaţă, nu a cerut nimic anume, însă a primit un suflet pereche. „Eu conduc deoarece am maşina adaptată după mine. Mă întorceam în urmă cu patru ani de la mănăstirea Râmeţ, judeţul Alba şi am luat-o la ocazie. De atunci a început povestea noastră de dragoste iar duminică ne vom căsători. În data de 27 ianuarie am cerut-o de soţie la Cinema City în Arad. Alături de noi au fost atunci finii noştri Georgiana şi Andrei”, mai declară Cosmin.

Anca şi Cosmin vor avea o nuntă mare cu aproximativ 400 de invitaţi. Cel care va cânta va fi Tinu Vereşezan, dar şi alţi prieteni de-ai cântăreţului şi poate chiar Cosmin, dacă va fi solicitat, a spus că va cânta la propria-i nuntă.  
Cosmin merge şi el la nunţi, botezuri, petreceri şi spectacole alături de formaţia Sonic, din care face parte. Faptul că se află într-un scaun cu rotile nu îl deranjează să-şi urmeze visul. 

Cosmin este acum solist vocal şi percuţionist. Împreună cu formaţia are scoase pe piaţă mai culte CD-uri cu muzică de petrecere. Noi le dorim casă de piatră, petrecere frumoasă şi cât mai multe cântări pentru Cosmin şi formaţie. 

 

 

 

Adauga comentariu