Şoferul unui autocamion a abandonat marfa şi a fugit de poliţiştii arădeni. După borcane se aflau sute de baxuri de ţigări!

Şoferul unui camion a fugit de la faţa locului în momentul în care a fost legitimat de poliţişti. În autotren se aflau ascunse 600 de baxuri de țigări de contrabandă.

,,În dimineața zilei de 24 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă.

După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.

Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor", spun reprezentanții IPJ Arad.

Au fost ridicate de la fața locolului și alte bunuri de interes precum și urme papilare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Adauga comentariu