Șoferii arădeni de la Bolt protestează

Șoferii de la Bolt din Arad protestează. Aceștia spun că sunt nemulțumiți de faptul că s-au mărit comisioanele, dar și că nu le sunt plătite cursele anulate. De ieri, nimeni nu a mai luat nicio cursă.

„Avem mai multe nemuțlumiri. Comisioanele sunt mărite, cursele anulate de client nu se plătesc. Nu vedem în aplicație unde și pe cine ducem. Benzina crește. Vrem să fie bine și pentru noi. În Arad sunt în jur de 70 de persoane care sunt la Bolt”, a declarat unul dintre șoferi.

Oamenii spun că vor protesta cât timp va fi necesar.

„În mod nejustificat ne-a fost majorat comisionul perceput  de aplicație, de la 20 % la 25 %. Este  promorție pentru clienți, dar noi suntem în pierdere, șoferii primesc mai puțin. Vrem să fie exact ca la început. Suntem supărați și că cei de la București nu ne respectă și nu vorbesc frumos cu noi. Vrem să se schimbe și acest lucru. Sunt clienți care din joacă fac o comandă și noi dacă mergem la adresă nu ne mai plătește nimeni taxa de anulare”, a declarat  Cristian Romulus Mitran,  reprezentantul unei firme partenere din Arad.

 

 

 

Adauga comentariu