Şofer lovit cu pumnii într-o intersecţie din Arad! Agresorul a fost reţinut

Un bărbat din Arad a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit cu pumnii şi picioarele un autoturism ce staţiona în faţa lui. Nici şoferul nevinovat nu a scăpat de pumnii atacatorului. Incidentul s-a petrecut pe strada Preparandiei din municipiu, în cursul acestei dimineţi.

„Astăzi, 23 aprilie a.c., un arădean de 27 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Arad, unde a sesizat faptul că, în cursul acestei dimineți ar fi fost agresat în trafic. Astfel, în jurul orei 07:00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei din municipiu, a oprit în spatele unui tramvai care staționa într-o stație de tramvai prevăzută fără refugiu. În momentul în care s-a pus în mișcare, din spatele său a fost depășit de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, care i-a blocat drumul. Coborând din mașină , al doilea bărbat i-ar fi adresat injurii, după care i-ar fi spart geamul ușii șoferului de 27 de ani, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Pe numele bărbatului de 36 de ani, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi luată față  de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea sa în arest.

Foto: captura specialarad.ro

Adauga comentariu