Social-democrații arădeni fac noi alegeri pentru conducerea filialei

PSD Arad a anunțat data la care va fi organizată o nouă Conferință Extraordinară, după ce alegerile de acum două săptămâni au fost anulate.

„ Conform deciziei Comitetului Executiv Naţional al PSD, se convoacă sâmbătă, 22 februarie, ora 10, la sala de Conferințe a Hotel Continental, Conferința Extraordinară Județeană a PSD Arad. Candidaturile pentru funcțiile de președinte, președinte executiv și cele de vicepreședinți, pot fi depuse până vineri, 21 februarie, ora 15, la secretariatul PSD Arad”, se anunță într-un comunicat de presă semnat de Laurențiu Nistor, președintele interimar al PSD Arad.

În data de 7 februarie, la PSD Arad au fost organizate alegeri, în urma cărora deputatul Dorel Căprar a fost votat ca președinte în fruntea social-democraților. Conducerea centrală a partidului a decis însă să anuleze alegerile.

La legerile de la finele acestei săptămâni sunt așteptați aproximativ 130 de delegați. Va fi ales președintele filialei, președintele executiv, 17 vicepreședinți. Secretarul executiv și trezorierul vor fi aleși ulterior, în Comitetul Executiv Județean.

Din informațiile pe care le deținem, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, va fi prezent la Arad. Cel mai probabil, pentru șefia PSD Arad se vor confrunta deputatul Dorel Căprar și senatorul Mihai Fifor. 

Adauga comentariu