Slugile criminale din Decembrie 1989 ale lui Ceauşescu rămân în Parlamentul României. Din cauza listelor AUR, unii îşi plâng azi morţii, criminalii şi complicii sunt parlamentari

UPDATE: Francisc Tobă are deja semnată o Declarație de renunțare la mandat din 11.12.2020 în posesia căreia a intrat STIRIPESURSE.RO:

În același timp mai există și o decizie a forurilor statutare ale AUR de excludere din partid pentru a fi indus în eroare partidul cu privire la adevărata natură a faptelor lui din trecut.

Rămâne de văzut cum v-a juca, pe Regulament, Francisc Tobă.

INFORMAŢIA INIŢIALĂ:

Francisc Tobă, acuzat de crime la Revoluție, va intra în Parlamentul României, deși conducerea Alianței pentru Unirea Românilor, la presiunea opiniei publice şi sub imperiul emoţiei de a fi fost alungată de la comemorarea Eroilor Martiri ai Timişoarei, i-a invalidat mandatul.

Că „validarea mandatului de deputat sau de senator se face în conformitate cu prevederile regulamentului fiecărei Camere” (Art. 2 alin. (2) din Legea nr. 96 din 21 aprilie 2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor). Iar potrivit Regulamentului Camerei Deputaților: „Comisia de validare propune validarea mandatelor deputaţilor ale căror dosare sunt complete şi se constată că alegerea respectivilor deputaţi a fost făcută în conformitate cu prevederile legale”.

Şi cum, mulţumită lungului şir de Procurori Slugoi Generali ai României (inclusiv Madama 94% doctorat Laura Codruţa Kovesi şi Madamul Procuror Ceauşist Augoşton Lazăr - mândriile prostoilor #Rezist_în_turmă), nu există o hotărâre judecătorească de condamnare a lui Francisc Tobă, acesta nu poate fi împiedicat să devină deputat.

Căci, acelaşi Regulament de rahat pe care şi l-au tras "aleşii" pentru a se proteja de popor, zice: „Comisia de validare propune invalidarea alegerii unui deputat în cazul în care constată încălcarea prevederilor legale privind condiţiile de eligibilitate şi în cazul în care există o hotărâre judecătorească de condamnare, rămasă definitivă şi irevocabilă, privind săvârşirea de către respectivul deputat a unor infracţiuni legate de derularea procesului electoral” (Art. 7, alin. 3).

Prin urmare rămâne gestul de PR al preşedintelui AUR, George Simion, căruia îi acord circumstanţa neştiinţei acestor încârlândâcuri de Regulament şi apreciez, adică un fel de frecţie la piciorul de lemn...

De altfel slugoiul oportunist al lui Ceauşescu, Francisc Tobă, a scris către Comisia de validare că nu renunță la mandatul de parlamentar  și că „orice alt document care vi se pune la dispoziție este lovit de nulitate absolută” (conform stiripesurse.ro).

Aşa că George Simion a confirmat degeaba excluderea lui Francisc Tobă: ”Confirm! Am luat în serios avertizările din zona presei, am făcut și noi propriile investigații cu privire la domnul Tobă, iar multe dintre acele orori s-au adeverit. Am procedat în consecință. Este decizia Biroului Naţional de Conducere, în întregimea lui. Ținem foarte mult ca AUR să fie dincolo de orice suspiciune rezonabilă.”

Bravo, dar mai trebuia exclus și Roman (care a fost căpitan la UM01185 Timișoara şi care a participat la represiunea demonstranților in Timișoara). Să-şi găsească drumul mai lesne către PSD.

Asta înseamnă armata de strânsură care este AUR - indivizii aceştia doi, Tobă şi Roman, nu aveau ce să caute pe liste, pe locuri eligibile!

Şi, gata!

Adauga comentariu