Şi la Oradea se va demola un stadion, însă abia după ridicarea altei arene! La Arad, s-a “ras” Vagonul şi s-a pus gard nou la UTA!

Autorităţile din Oradea au în plan ridicarea unui stadion nou, cu o capacitate de 14.000 de locuri. Premierul Ludovic Orban a fost prezent ieri la Oradea şi a promis sprijin guvernamental pentru noul stadion. Vechea arenă a oraşului, “Iuliu Bodola”, ar urma să fie demolată în favoarea unei dezvoltări imobiliare. “Primarul Ilie Bolojan a lansat deja în spațiul public promisiunea noului stadion al orașului, situat în apropierea noii polivalente, dincoace de pârâul Peța, pe terenul delimitat de străzile Blajovici, Făgărașilor, respectiv de Grădina Zoo și Baza Sportivă Tineretului. O dată realizat noul stadion, arena Iuliu Bodola va fi dărâmată pentru a face loc, cel mai probabil, unei dezvoltări imobiliare”, scrie bihon.ro.

Iată că autorităţile din Oradea respectă legea, care spune că un stadion poate fi demolat doar dacă a fost ridicat un altul. La Arad, atunci când s-a pus la pământ arena Vagonul, pentru a face loc unor magazine Kaufland şi Lidl, s-a apelat la o şemecherie. Autorităţile nu au ridicat o altă arenă, însă au dat ceva bani pentru montarea unui gard împrejmuitor la arena din calea Aurel Vlaicu.

Sursa foto: bihon.ro

Adauga comentariu