Şi-a împlinit un vis din copilărie. O arădeancă are acum propriul laborator de prăjituri!

De mică adora să o ajute pe mama ei la prepararea diverselor prăjituri, iar acum conduce o afacere în domeniu. Este vorba despre Florina Simona Chimiec, care are propriul ei laborator de prăjituri. A lucrat la laboratorul respectiv timp de opt ani, iar când cea care conducea afacerea s-a pensionat a preluat-o ea. Astfel, la 31 de ani şi-a împlinit un vis din copilărie. Laboratorul l-a redeschis chiar în timpul pandemiei (în luna iulie 2020) şi spune că totul merge bine şi că sunt multe comenzi.

„De mică îmi plăcea să fac prăjituri. De la mama mea am învăţat.  Cred că de la zece ani am început să o ajut şi să fac primele creme. Acum la laborator mă ajută şi mama mea şi încă o doamnă. Este o afacere de familie. Laboratorul care poartă denumirea „Boema Delice” a fost deschis în urmă cu 16 ani de către Stana Ardelean, iar astăzi este al meu. Doar locaţia s-a mutat, acum suntem pe strada George Coşbuc, la numărul 13. Eu înainte am lucrat timp de 8 ani la acest laborator”, a declarat  Florina Simona Chimiec.

Simona merge pe stilul de prăjituri clasice, pe reţete vechi fără prafuri, totul este bio. Iar cele mai căutate sunt eclerele, prăjitura Dulcineea şi prăjitura cu cafea.

„Chiar dacă am redeschis în plină pandemie a fost destul de bine. Avem comenzi, dar vindem şi la liber, plus că avem contracte cu alimentări şi livrăm la caserolă. Acum de sărbători cele mai căutate au fost torturile Boema cu ciocolată şi vişine.

Cei care doresc detalii sau vor să facă comenzi pot accesa pagina de Facebook Boema Delice sau pot suna la numărul de telefon: 0751 217 378.

Adauga comentariu