„Setea de motorină” și dosarul penal al unui bărbat de 39 de ani din Arad

Panica că motorina se va scumpi a dus la ilegalități în județul Arad. Un astfel de exemplu este cel al unui bărbat care a furat motorină dintr-un autobuz.

Un echipaj de Jandarmerie a depistat, sâmbătă dimineață, în jurul orei 08.00, în flagrant un bărbat de 39 de ani din Chișineu Criș, care sustrăgea motorină din rezervorul unui autobuz. 

„Bărbatul a oprit autoturismul personal lângă autobuzul care era parcat pe o stradă lăturalnică din localitate și cu ajutorul unui furtun a sustras direct din rezervorul acestuia aproximativ 85 de litri de motorină pe care i-a depozitat în mai multe recipiente din plastic.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit că bărbatul este angajatul societății comerciale, în a cărei proprietate este autobuzul respectiv, pe funcția de șofer.  

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal”, a declarat căpitan Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Arad.  

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor.

Adauga comentariu