Sergiu Bîlcea nu susține creșterea tarifelor de acces la ștrand, bazinul de polo și stadion. Este proiectul primarului!

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, își spune, în ultima perioadă, răspicat părerile, chiar dacă asta îi supără pe colegii lui din PNL. De această dată susține public că nu este de acord cu proiectul de hotărâre care prevede creșterea tarifelor la ștrand, bazinul de polo și Stadionul Francisc Neuman.

„Nu susțin creșterea tarifelor de acces la ștrand, bazinul de polo și Stadionul Francisc Neuman.

Nu văd motive solide pentru dublarea tarifului pentru utilizarea stadionului. De asemenea, creșterea prețului biletelor la ștrand este foarte mare, în condițiile în care administrația nu a reușit să realizeze față de anul trecut investiții care să îmbunătățească serviciile.

Nu aș vrea să determinăm oamenii să meargă spre alte localități, din Ungaria. De asemenea, creșterea cu aproximativ 50% a tarifelor la bazinul de polo este exagerată.

Cer consilierilor să analizeze foarte bine aceste proiecte de hotărâre, să analizeze corect rațiunile pentru care sunt impuse noile tarife și să se gândească la încurajarea sportului și la oportunitățile de a petrece timp liber de calitate în aer liber”, este mesajul deputalului Bîlcea.

Vorbim despre:„Proiectul de hotărâre privind stabilirea tarifelor aferente zonei de agrement Ștrandul Neptun Arad – inițiativa primarului”. Acesta se află la transparență până la data de 21.08.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad, iar  cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document”.

Așadar, proiectul poate fi consultat la adresa https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/transparenta-decizionala–2022-000189c6?OpenDocument și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Tot acolo cei interesați pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

Adauga comentariu